top of page

Calvin Remodel & Addition

Front Facade
Front Facade
Rear View
Rear Yard
Entry Way
Kitchen
Kitchen
Kitchen
Kitchen
Kitchen
Kitchen
Kitchen
Great Room
Great Room
Dining
Great Room
Master Bedroom
Master Bathroom
Master Bathroom Shower
Master Bedroom
Bathroom
Bedroom
Office
Bathroom
Bedroom
Garage
Aerial view
Street View
Street View

The Calvin Residence is a residential remodel and addition 499 SF. There is a welcoming entry that flows into the great room with skylights above. The kitchen has a large island with seating and a window view to the front yard. An accordion door opens to the backyard and brings in natural lighting to the dining and living area. All fixtures, finishes, cabinets, paint, windows, and doors are new.

Scope of Work:
Remodel and Addition

Location: San Jose California

Size: 1,799 SF ( + 499 SF Garage)
4 Bed 3.5 Bath

bottom of page